tirsdag 22. desember 2015

Hjemme i Sverige :-)

Lørdagen så kjørte vi til Sverige og jeg må si at Klara er en fryd å ha i bil! :-) Det er ikke en lyd unntatt når hun faktisk må på do, da pæser hun og er litt urolig så da er det bare å stoppe å tisse før vi kjører videre igjen :-) Deilig! :-)

Ellers så har hun fått vært litt ilag med små barn igjen i helgen - både Kevin, Vera og Olle var også i Serrejaur. Det går veldig fint - hun leker og koser seg. Største utfordringen er å 'dressere' ungene på hva de skal/ikke skal gjøre :-) Men fint at hun får vært litt ilag med barn - vi har jo ikke noen i nærheten her så all omgang med barn er bare fint! Hun hadde fin dragkamp med de, de fikk gi henne godis og hun fikk sove på fanget til Vera når hun var trøtt. Godt med både lek og kos :-)

Klara fikk også hilst på Magnus og Sophias settere. Klara er kul som vanlig og går rett inn i flokken uten problemer. Hun er selvsikker og ikke noe redd for å bli undersøkt av en flokk. Ikke er hun veldig masete på de heller, enda hun prøvde å invitere Fräsa til lek, dog uten hell :-) Men når de andre hundene ikke bryr seg så gjør ikke hun heller det, uten finner på andre ting å gjøre istedet. Flink jente :-)

Hun 'stakk' også av en kveld. Vi hadde vært i stugan og så gikk hun opp med Per-Eirik og ungene til huset. Etter hun hadde gått så gikk jeg, Sophia, Magnus og pappa til våres nye hytte for å se. Mens vi var der så hadde Benjamin henne ute for å tisse og da 'sprang' hun ned til stugan. Eller sprang og sprang.. :-) Hun hadde stoppet flere ganger for å se etter Benjamin, men hun for no hele veien ned til stugan selv tilslutt, og ville ikke høre etter når han ropte på henne :-) Jeg trur at hun var å lette etter meg, for når jeg ropte så kom hun som et skudd og var veldig glad når hun kom frem :-) Litt imponert dog at hun turte å gå så langt selv. Ikke ille for en liten valp på 10 uker! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar