søndag 6. desember 2015

Første gang hjemme + møtet med Lotta og Kaiser

Når vi kommer hjem for første gang, så får Klara komme inn å undersøke huset litt alene først. Hun går stødig og uberørt inn, hilser på Maja med stor iver, men synes at Miriam (som sitter i sofaen) er litt mer skummel (skuler litt på henne, men trekker seg ikke unna) så hun må sette seg på gulvet før hun får samme hilserunde med slikking og logring :-)

Etter å ha undersøkt stua, kjøkken og gangen, vært ute å tisset og det ser ut som om at hun er helt avslappet i sitt nye hjem, så får hun møte Lotta. De møtes ute, og Lotta er litt vel brå noe som Klara synes er litt skummelt og vil trekke seg unna. Hun demper veldig fint, og etterhvert så slapper hun av.

Møtet med Kaiser blir litt mer verbalt - ikke fra Klaras side som fortsatt er veldig dempende og prøver å vise med hele seg at hun ikke har tenkt å lage noe trøbbel - men Kaiser synes at Klara er kjempeekkel og bjeffer og knurrer endel. Etter litt tilvenning så går det seg til, og jeg tipper at det kommer til å gå helt fint bare han får litt tid på seg :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar