lørdag 13. februar 2016

Stoppsignal

Det er en stund siden jeg blogget, og enda jeg ikke kan skryte på meg at vi har trent hver dag siden sist, så har vi trent litt assa :-) Men idag har jeg ihvertfall filmet litt til jaktkurset, så kan no ihvertfall få blogget litt om det :-)

La også opp en 'gammel' film fra 2 febr hvor vi trente sitt på musematte, så legger den inn her den og. Har kjørt en økt med det her hjemme etter denne gangen og, og det gikk mye bedre. Men hun vil helst komme mot meg før hun setter seg når jeg blåser, så vi jobber med akkurat det.. Her er ihvertfall filmen:

Dagens økter gikk på nettopp dette med å sette seg på avstand. Vi kjørte 2 ulike øvelser, begge fra jaktkurset. Første økta var veldig vanskelig. Da ble hun veldig frustrert av å bli holdt igjen, slik at det var både bjeffing og piping.. Men jeg valgte å ha is i magen, og etterhvert så satte hun seg ned også hvis jeg var litt lengre fra. Signalet for å sette seg ned er dog ikke visselpipesignalet, men at båndet stopper henne. Hun har ikke helt forståelse for stopp/sittsignalet enda, uten setter seg mer frivillig.. Men det kommer vel sikkert etterhvert :-) 

Her er ihvertfall økt 1 - hvor Per-Eirik da holder henne igjen mens jeg går frem å belønner. Filmet er redusjert, var opprinnerlig 8 min men har klippet bort litt tull i begynnelsen, masse frustrasjon og litt bra trening for å få den ned til kurset :-) Økt nr 2 var lignende, men denne gangen så fikk hun ikke belønningen fra meg, uten fra Per-Eirik. Jeg er litt imponert over at hun ikke ble opphengt i Per-Eirik, noe jeg trudde hun sku bli siden det var han som serverte maten. Men hun var fortsatt veldig gira på å trene med meg, hvilket er bra :-) og ikke noe frustrasjon denne gangen :-) Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar